Thuis

Wuxi Young Joy Tech Co., Ltd

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Jerry

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Daria

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi Young Joy Tech Co., Ltd

1 2
Wuxi Young Joy Tech Co., Ltd Wuxi Young Joy Tech Co., Ltd
Young Joy Factory01

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken : Jonge Vreugde
Aantal werknemers : 10~30
Jaarlijkse omzet : 150,000-200,000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 70% - 80%

Wuxi Jonge Joy Tech Co. , Ltd, in jaar 2018 wordt gevestigd, als jong bedrijf, het werk met vreugde om het one-stop winkelen voor uw vraag van Kruid & Herb Container en Kruid & Kruidenmolen Miljoen te verstrekken die.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van diverse regelmatige of onregelmatige de kruikflessen van het vormglas, en wij hebben hoogst faciliteiten uitgerust om de flessen van de glaskruik te produceren. Dank aan onze geavanceerde technologie genieten wij van hoge reputatie van de overzee en binnenlandse markt, door de hoogte te geven - de producten van het kwaliteitsglas en wij meer develier niet alleen producten, maar redelijkheid van klantgerichte zorg.

 

Het grootste deel van onze flessen van de glaskruik worden ontworpen om container voor kruid, kruiden, peper en zoute molenmolens te zijn. Op deze wijze werken wij nauw met de fabrikant van het plastiek samen en wij investeren om het gebeëindigde kruidmolen hoofd afdekken op de de kruiken/flessen van het kruidglas te veroorzaken. Wij houden bewust ogen op de markt om te zijn de meeste recente trends om de kruidmolen met ceramische malende kern te produceren, die voordeel aan het werk regelmatig en efficiënt uit het ruwe zout & de peper geeft produceren om poeder te zuiveren.

Wij geven veel om de voedselveiligheid van het eind - gebruikers, in dit verband verkiezen wij altijd om de materialen van de contact met levensmiddelenrang te gebruiken om onze kruidmolen te produceren, en het certificaat van de voedselrang wordt verstrekt vanaf verzoek van koper.

 

U wordt verwelkomd om zich bij ons aan te sluiten om Jonge Vreugde te maken!

Contactgegevens
Wuxi Young Joy Tech Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Wang

Tel.: 13861477707

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)